Trött är bara förnamnet

publicerat i Allmänt;
Somnade till lite under föreläsningen. Det här med att vara trött och gravid och sitta på föreläsningar är inte en hit. Och ändå fick vi sluta tidigare idag, 15.30, imorgon går vi till 17 :/ suck! Och jobbigaste av allt att hålla magen hemligt :/ men men, 3-4 dagar kvar. 
Vårt rum på vandrarhemmet


Snart hemma

publicerat i Allmänt;
Nu är vi snart hemma, det har varit en underbar helg med mycket mys, god mat, fiske och sömn. Kunde inte blivit bättre. 
Imorgon väntar vardagen, jag ska på min första skolvecka och älsklingen ska iväg på sin arbetsvecka. Nästa gång han kommer hem så ska vi äntligen få göra kub-testet. Blandade känslor men det känns skönt att göra det. Direkt efter det flyger vi till Stockholm för fotboll.
Vår utsikt från stugan :) 


Lördag = sötsaker?

publicerat i Allmänt;
Sen jag blev gravid så har mitt sötsug blivit i princip bortblåst. Visst kan jag få vissa infall men det är inte ofta. Älsklingen var så trött efter maten att han somnade, han var så trött och där satt jag i soffan och tänkte att det är nog lika bra att jag äter lite choklad då det är lördag. Så sjukt ändå? Jag var inte ett dugg sugen så varför skulle jag ens äta? Borstade tänderna istället och kröp ner bredvid kärleken :) så ska faktiskt sova nu, det är något med fjälluften, alltid lika trött då man kommer hit :) så skönt att få sova! :)