Huvudet maler

publicerat i Allmänt;
Huvudet bokstavligen maler innan förskolestarten. Trots att man har jobbat där så blir det annorlunda när det handlar om sitt eget barn. Eller ja, kanske just därför det blir annorlunda då jag vet vilken skillnad det är för barnets skull med bra kläder, märkning av kläder för personalen osv. Fick en lista av en vän som hon fick innan hennes son skulle börja så har betat av det som behövs nu inför hösten så får vi fixa eventuell overall till vintern sen. 

Hon hade ju en under vintern och kan hon fortfarande ha den så får den duga som en andra overall och att vi köper en till som typ originaloverall. Mamma gjorde så när vi var små, vi hade två som de kunde växla mellan så att vi kunde vara ute både på för och eftermiddag. Nu är ju Nanna så liten än så hon kommer ju sova när de andra barnen är ute på vakenvilan. Så funderar på om en overall ändå räcker. Tänkte köpa en från Kaxs tror jag, det är många förskollärare som tipsar om den. 

Nu har hon iaf fleecejacka, fleecebyxor, flera tunna mössor, vantar, galonvantar, fodrade typ galonvantar, regnoverall, stövlar, skaloverall med avtagbart fleecefoder, extrakläder, nappar med namn osv. Börjar känna mig redo, vilket känns bra! Nanna har nog varit redo sen länge, hon älskar dagis redan. Fast det kommer nog bli tufft för henne ändå de veckor jag är på skolan då hon kommer att gå 06-16, det är långa dagar för att vara så liten tycker jag. Det är tur att det inte är så ofta :) Lilla älskling ligger och sover så gott med sin Ninis. Som även den har fått sig en lapp på rumpan och är härmed märkt med Nannas fina namn! 
 

Kommentera inlägget här :