Läggning #2

publicerat i Allmänt;
Det gick sådär ikväll, mannen var ute på möte på brandstationen och hundarna skäller för minsta lilla. Hade gått ner med dem i källaren för att de inte ska störa Nanna för Nanna kan verkligen inte sova när de skäller och har sig. Tror att det var därför det tog tid, annars hade det inte tagit så lång tid tror jag. Får se imorgon, men det känns faktiskt ganska bra. 

Nu sover hon iaf, känns skönt att hon somnar tryggt och inte ledsen även om hon inte får somna i vår famn längre. Och det känns verkligen som en bra grej att ta tag i detta nu då en som jag följer på YouTube som har en son som är exakt 1 år, alltså bara någon månad äldre än Nanna. Hon fick en fråga på en av sina videos om hur de gör när de nattar Alfons som han heter, och förr ammade hon honom till sömns och sen nu när hon är gravid så ger hennes man honom en flaska och sen somnar han i hans famn.

Sen lägger dom ner honom och tydligen sover han bra där. Men nu har han börjat förskolan och de kan inte riktigt få honom att sova där. Hon sa att vissa barn somnade av att en pedagog låg bredvid, eller ha en hand på bröstkorgen osv. Men Alfons kom aldrig till ro, så de behövde börja med att ändra läggningarna. 

Det känns skönt att det är fler som är i samma fas, så kanske man får tips och råd eller bara få höra hur det går för andra. Hur som, nu ska jag njuta av kvällen, och snart lägga mig. Imorgon ska vi träffa dom bästa tvillingarna och deras underbara mamma! 
 
 

Kommentera inlägget här :