Pappas läggning

publicerat i Allmänt;
Ikväll la pappa Nanna och jag fasade för att det skulle bli gråt eller så. Varför vet jag egentligen inte, dumt av mig. För det gick hur bra helst, tog typ 10-15. Så skönt, både det att det går fort att lägga henne numera och att det går lika fort för mannen att lägga henne så att man själv bara kan ta det lugnt nere och börja sin kväll lite tidigare. 

Jag är så glad att vi tog tag i detta, vårt liv har blivit så mycket bättre. Mera stabilt för Nanna då hon aldrig blir ledsen längre vid läggning, det blir aldrig bråk och hon somnar alltid tryggt och det i sin tur gör att hon sover hela nätterna. Hon sov inte så mycket förr då det var så bökigt för henne. Om hon vaknade av att hon tappade nappen så somnade hon aldrig om av sig själv utan var då vaken ett tag innan hon kom till ro på någon av oss. Vaknar hon nu på nätterna så räcker det att gå dit och stoppa in nappen och sen kan man gå därifrån direkt. Nej, verkligen så skönt! Det känns så bra ända in i själen att man har ett tryggt barn som sover bättre! Det är bra för alla parter :) 

Nu sitter vi i soffan och myser med hundarna. Det är nog en annan del av detta som är bra, att de får mer tid med oss då våra kvällar inte blir lika uppbundna :) Imorgon åker vi tills fjälls så jag ska skriva en packningslista så att vi absolut inte glömmer något. Det är mer att packa nu då hon är lite äldre, bland annat resesängen. 

 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

För oss funkade det mycket bättre i en period när pappan la sonen. När jag la honom ville han hela tiden komma upp men när han la så kunde han bara gå därifrån och så somnade han själv i sängen. Går verkligen i perioder vad som funkar och inte 😄

Svar: Ja precis, allt går i perioder! :) Så mycket som händer för de små, man får hitta det som funkar för stunden :)
norralivet.blogg.se

2:a kommentar, skriven , av Klara:

Det är så skönt när det funkar att båda kan lägga. Hoppas att det går lika bra framöver också även om det alltid brukar komma bakslag ibland =)

Svar: Ja det är det verkligen! Tack :)
norralivet.blogg.se

Kommentera inlägget här :