Irriterad

publicerat i Allmänt;

Säger bara en sak, beställ aldrig mössor med namntryck av en person på Instagram som heter Drommenom11barn. Beställde två mössor i början av MAJ (?!) och skrivit flera gånger med jämna mellanrum. Ibland fick jag inte ens svar trots att det står att hon hade sett det. 


Sen fick jag äntligen ett svar att mössorna var färdiga och bara väntade på min adress som hon hade "slarvat bort" trots att det stod längst upp i meddelandet på Instagram, detta var i början av juli. Hon kunde betala tillbaka pengarna om det var så att jag inte ville ha dem men längre men skrev då att om men eftersom de tydligen var färdiga så skrev jag min adress IGEN och sa att hon skulle skicka dem. 

Skrev för 10 dagar sedan att jag fortfarande inte fått några mössor. Inget svar!!!! 

Skrev nu igen på meddelande på Instagram men inget svar. Skrev då under en bild som hon publicerat att hon hade ännu ett PM och att jag förväntade mig ett svar. 1 minut senare står det läst under det privata meddelandet där jag skriver att jag vill ha tillbaka pengarna då jag aldrig varit med om liknande och där jag även förklarar hur dåligt detta är. 

Fick pengar på kontot men inget svar. Åh så irriterad! Som sagt, köp inte av henne! 

Vloggande

publicerat i Allmänt;
Idag startar vi en vlogg, blir vlogg hela helgen så håll utkik efter det på vår kanal framöver. Har saknat att filma vloggar, det är så mysigt på något vis och ännu härligare att man kan titta tillbaka på det i framtiden! Här är vår senaste vlogg, prenumerera gärna på vår kanal. Det vore otroligt roligt om ni även kommenterade ni som faktiskt tittar på våra videos :)

Torsdag

publicerat i Allmänt;
Har precis målat alla 10 naglar, älskar ett nagellack som jag har. Det är så mörkt rött att det blir en sådan himla stark färg, har alltid den nyansen på tånaglarna men körde det på händerna också denna gång vilket jag blev himla nöjd med. Det sitter riktigt bra också trots att det är ett märke jag aldrig har hört talas om innan. Jag fick den i en Glossybox för väldigt länge sedan och använde det aldrig från början. Nu vill jag aldrig att det ska ta slut, haha.

Ska snart gå upp och lägga mig i sängen och läsa. Jag har redan läst 200 sidor i första boken av Outlanderserien. Jag blev så grymt nöjd när jag såg att det var nästan 800 sidor, mycket att njuta av. Funderade på varför jag verkligen aldrig läser böcker men kom på varför idag. Jag läser ju böcker hela tiden genom studierna så är så spyless böcker och slipper gärna när jag inte blir tvingad att läsa. Märks att det är "sommarlov" då jag faktiskt läser böcker självmant. Hoppas jag hinner med iaf 4 av dem innan skolan sätter igång.

Imorgon åker vi kring 9-10. Saknar Nanna något så grymt mycket just nu, har gjort ont inom mig sen jag lämnade Backen och såg Nannas vagn stå på altan. Även om jag vet att hon hade det bra så känns det aldrig bra att lämna, men så är det väl tänkt att det ska vara biologiskt sett. Dagis är ju inom en snar framtid så lär väl behöva vänja mig vid avsked. Usch, blotta tanken ger mig magont.Mammas lilla älskling! Imorgon kommer hennes morbror hem, så himla typiskt att vi åker bort men desto roligare att komma hem så man får umgås med hela familjen igen. Det finns ingen känsla som slår att ha familjen samlad och han är nog mer än nöjd över att ha färre folk att dela Nanna med. Morbror och Nanna har en speciell relation, mycket tror jag för att Daniel är så närvarande och förstående. Dom kommer nog hända i jordgubbslandet relativt mycket skulle jag tro då båda är lika jordgubbstokiga båda två! Familjen är verkligen allt!