Torsdag

publicerat i Allmänt;
Har precis målat alla 10 naglar, älskar ett nagellack som jag har. Det är så mörkt rött att det blir en sådan himla stark färg, har alltid den nyansen på tånaglarna men körde det på händerna också denna gång vilket jag blev himla nöjd med. Det sitter riktigt bra också trots att det är ett märke jag aldrig har hört talas om innan. Jag fick den i en Glossybox för väldigt länge sedan och använde det aldrig från början. Nu vill jag aldrig att det ska ta slut, haha.

Ska snart gå upp och lägga mig i sängen och läsa. Jag har redan läst 200 sidor i första boken av Outlanderserien. Jag blev så grymt nöjd när jag såg att det var nästan 800 sidor, mycket att njuta av. Funderade på varför jag verkligen aldrig läser böcker men kom på varför idag. Jag läser ju böcker hela tiden genom studierna så är så spyless böcker och slipper gärna när jag inte blir tvingad att läsa. Märks att det är "sommarlov" då jag faktiskt läser böcker självmant. Hoppas jag hinner med iaf 4 av dem innan skolan sätter igång.

Imorgon åker vi kring 9-10. Saknar Nanna något så grymt mycket just nu, har gjort ont inom mig sen jag lämnade Backen och såg Nannas vagn stå på altan. Även om jag vet att hon hade det bra så känns det aldrig bra att lämna, men så är det väl tänkt att det ska vara biologiskt sett. Dagis är ju inom en snar framtid så lär väl behöva vänja mig vid avsked. Usch, blotta tanken ger mig magont.Mammas lilla älskling! Imorgon kommer hennes morbror hem, så himla typiskt att vi åker bort men desto roligare att komma hem så man får umgås med hela familjen igen. Det finns ingen känsla som slår att ha familjen samlad och han är nog mer än nöjd över att ha färre folk att dela Nanna med. Morbror och Nanna har en speciell relation, mycket tror jag för att Daniel är så närvarande och förstående. Dom kommer nog hända i jordgubbslandet relativt mycket skulle jag tro då båda är lika jordgubbstokiga båda två! Familjen är verkligen allt!
 
 

Kommentera inlägget här :