En fin vän

publicerat i Allmänt;
Med en otrolig kraft! Min dag igår var verkligen hemsk, det började redan på söndagen. Så dåligt humör pga olika anledningar. Ni vet en sån där dag där man verkligen känner sig meningslös, orkeslös och maktlös. Man börjar fundera på hur fasen man ska orka. Jag la mig med samma känsla och tanke i huvudet, vaknade även med samma känsla. 
På eftermiddagen så kom en fin vän hem till oss då jag skulle fixa bebislunch här hemma med henne och en annan och deras fina barn. Och när hon kom in, tidigare än den andra som skulle komma, så kände jag bara hur hjärtat svämmade över. Jag bara pratade och pratade, och hon lyssnade och gav feedback. Jag tänkte aldrig på det då, men efter att den andra hade farit och min vän skulle åka så märkte jag hur lätt jag kände mig. Så, förnyad, typ. Det är svårt att förklara! 
Men det som är så härligt är att hon har denna inverkan på mig då jag har varit med om detta tidigare. Jag får laddade batterier, så känns det. Idag har jag varit väldigt harmonisk, vilket har varit väldigt skönt. Och jag sov så otroligt bra natten som var. Mycket bättre än natten innan. 
Det är sådana människor man ska vara rädd om. Så verkligen värnar om en, som finns och inte säger de rätta sakerna som man vill höra bara för att försköna allt. Utan ärlig och omtänksam! Fy så jag älskar dessa vänner som är så fruktansvärt underbara och som finns i vått och torrt! Jag är så rädda om dessa änglar! 
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget här :