Onsdag

publicerat i Allmänt;
Vaknade i Ormsjö för att sedan ta bilen nästan direkt och åka hem för att hämta upp mannen och hundarna. Klockan 10 skulle de va hos veterinären för att ta tandsten och det gick så bra. Kan skriva mer om det imorgon. Medan jag och mannen var i Åsele så var Nanna med sin mormor i Ormsjö. Syster skulle komma med bussen från Umeå klockan 17.25 så väntade nere i Dorotea tills hon kom och sen åkte vi upp båda två. Allt hade gått bra med Nanna och febern verkar ha gått ner. Så det ska bli spännande att se hur natten går. 

Iaf så kunde hon vara vaken längre ikväll, bara det är väl egentligen är friskhetstecken. Mat har hon tidigare inte varit intresserad av sen i måndags men åt faktiskt ganska mycket rysk yoghurt med fruktsmoothie på. Äntligen får hon mer i magen annat än ersättning. Men tack å lov för ersättningen säger jag bara, utan den skulle hon inte fått i sig något alls typ.

Nu ska jag gå och sova, sova bredvid Nanna då vi inte har någon resesäng fortfarande. Tack å lov för kameran så man kan se så att hon ligger kvar längst in i hörnet. 


Milli var inte kaxig idag hos veterinären, stackars liten!
 


Kommentera inlägget här :