Magsjuka och inställda planer

publicerat i Allmänt;
Imorse fick jag en snap med att de förmodligen hade fått magsjuka i Fjälltuna så vi skippade det idag. Riktigt tråkigt men vi vill inte ha magsjuka, vi kan spara det åt Nanna en stund till. Så istället åkte vi till Görans och fikade till lunch, Nanna åt pannkaka som inte är hennes favorit direkt. De har inte så bra utbud när det kommer till barn i Nannas ålder men hon fick i sig en iaf. 

När vi kom hem la jag henne i vagnen och sen var det som att någon satte paus på livet. Så skönt! Men efter 1,5 timme så började jag få ett ordentligt sug efter ett städat hus. Så sa till Sammy att vi kanske skulle ha gjort ett ryck. Tänkte att Nanna skulle säkert vakna vilken minut som helst så började på övervåningen lite smått. Efter att 2 timmar hade gått och hon fortfarande sov så började jag att möblera om i hennes rum. Hon sov 3 timmar idag i vagnen, om det inte var mer till och med. Så trött. 

Hon tyckte det var konstigt i hennes rum. Tog bort gungstolen då vi inte behöver den längre, den kommer nog till användning sen om vi har turen att få ett syskon någon gång i framtiden. Flyttade även på den mindre hyllan och la ner den stora så att det blev en låg hylla. Ni ser på bilden. Flyttade lite böcker osv. Hon ska få ett dockhus i födelsedagspresent av oss så tänkte att det kunde stå på hyllan så hon kan leka med det. Var tänkt att köpa ett mindre bord med stolar att ställa där gunghästen är, tänkte köpa från Ikea men det får bli när vi har råd. Har redan kollat ut vad vi vill ha. Tänkte att då kan hon sitta där och pyssla i framtiden. Så här ser rummet ut nu, nu fattas mattan. Någon av hundarna har varit uppe då vi glömt grinden och lyckats pinka på den, suck! Gillar att ha en stor och mysig matta men känns så surt då man inte kan de pga hundarna och deras förkärlek till mysiga mattor. 


Nanna hade tagit av en av prickarna och så satte jag upp den på väggen för att se om den fastnade igen och glömde bort den. Man ser att det är två som sitter extra tätt till vänter om lampan :P Så irriterande haha. Nanna satt i sängen och tittade på hennes favoritprogram och åt mellis medan jag donade på. Gullunge, hon upprepade hela tiden att hon tyckte det var mysigt. Bäddade rent och fixade hennes säng så den blev så mysig. 

 
  (null)
 
(null)
 
Längtar till framtiden då man har fått jobb och kan få en normal inkomst. Vet exakt vilken lampa jag ska köpa och andra saker för att få hennes rum fint och mysigt. Det här bordet vill jag köpa från Ikea också 

 
Sundvik Barnstol och Sundvik Barnbord. Enkla men fina. Tänkte att det kunde ha varit fint att ha det där gunghästen står, under texten Miss Lillfjäll. Men hennes rum blev så mycket mer lekvänligt nu. Antar att hon kommer vilja vara där mer och mer nu framöver. Älskade lilla vän! 
 

Kommentera inlägget här :