Juletid och suris resten av 11 månader?

publicerat i Allmänt;
Jag ska få hem lite inredningsgrejer i veckan, ska flörta lite med S också, vill lägga en beställning på Ikea nämligen. Vi har renoverat halva vårat hus. Vi började i Januari detta år och blev färdig för några månader sedan. Med det sagt så har vi ännu en våning att julpynta på, därav massa tomtar extra :) 
 
Detta år ska bli den mysigaste hittills kring jul. Vi har ju varit tillsammans i över 8 år men det var inte förrän förra året som vi hade en gran. Min man har varit och är till en viss del fortfarande en Grinch ;) Men jag har börjat omvända honom, han ser fram emot julen lika mycket som jag gör i år...nästan :)
 
Han skrev i ett sms för någon dag sedan (han är borta på jobb) "Jag längtar tills det blir juletid hemma å mysa med dig! :) du är på så bra humör under den tiden och det är så underbart att se dig glad!" Haha, nu låter det ju som att jag är sur 11 månader på ett år och aldrig glad men så är det inte...hoppas jag ;)
 
Tänk om vi nästa jul kanske har ett litet under som kan få en helt annan mening med julen? Det är ju trots allt barnens högtid!