Gårdagen

publicerat i Allmänt;

Jisses vilken dag det var igår. Heeeelt sjukt! Orkade aldrig blogga och hann definitivt inte, fanns inte en minut över. 7 vaknade jag av klockan, Nanna sov fortfarande så passade på att packa det sista. Sen vaknade hon halv 8 och då fick hon andra kläder, ny blöja och mat. Vi kom upp till mina syskon 10 i 8 och åkte strax innan 8.
Sen var det ca 3 timmar i bilen som gällde när vi styrde kosan mot Umeå. Väl där så fikade vi precis utanför fallskärmsklubben och sen väntade vi ett bra tag på att bror skulle få hoppa. Usch, var så nervös men allt släppte efter att jag såg hur otroligt lycklig han såg ut efter hoppet. Han blev helt fast och skulle mer än gärna ta den utbildning som man kan få ta för att få hoppa själv till slut.
Efter det åkte vi på Rusta och sen skiljdes vi åt där och jag och syster med Nanna åkte vidare till Sundsvall. Ytterligare 3 timmar i bilen. Vi kom fram strax innan 18 och då hade vi hur mycket som helst att packa upp och sen körde vi även bilen till parkeringen vid ok. Vill inte ha vår nya fina bil parkerad efter vägen utanför huset bara sådär. Vi beställde mat vid 20 och fick den till dörren vid 21. Sen var vi helt slut och la oss för att sova vid 22. Vilken dag alltså

Här får bror lite "utbildning" innan de gick mot flygplanet :)
Måste verkligen få skryta upp Nanna också. Hon var helt otrolig igår, överlag så är hon en helt otrolig unge. Så anpassningsbar och accepterar det mesta. Hon åkte bil i över 6 timmar igår?! Hon var vaken den första 1 1/2 timmen men satt bara och lekte och surra. Sen sov hon resten förutom de sista 40 minutrarna där hon klagade liiite men absolut inget skrik. Hon är helt otrolig. När vi kom fram till fallskärmsklubben så sov hon i vagnen i säkert 1 1/2 timme och sen var hon vaken på Rusta och var lika glad som alltid i vagnen. När vi kom till lägenheten i Sundsvall så låg hon i lägenheten på golvet och lekte medan vi sprang varannan gång upp och ner för att hämta grejer i bilen och packade upp en massa.
Jag och älsk sa det både efter dopet och efter igår att vi ska nog va otroligt tacksamma över Nanna, för alla kommenterar dagligen om hur duktig, snäll, nöjd och glad hon är. Älskade unge, älskade Nanna!

Precis smakat på avokado, haha. Här ser man också hennes tänder på en bild