Outlander

publicerat i Allmänt;
Har kollat ikapp de två första säsongerna av Outlander inför att den tredje som kommer nu i september. Men det är så jäkla spännande att jag var tvungen att beställa böckerna. Har beställt de två första, så får beställa de andra när skolan börjar och jag börjar få lite pengar igen. Om jag inte kan låna dem av någon så länge. Böckerna är på kring 1000 sidor så man har mycket att njuta av så att säga.

Jag är inte en person som läser mycket böcker, men jag kommer in i perioder då jag ibland inte gör annat än läser och inte kan lägga ifrån mig boken. Det krävs dock att det verkligen är en bra bok och fastnar i romantikträsket. Gillar Nora Roberts bland annat vilket förklarar det hela. Gärna får det vara lite fantasy och äventyr samtidigt. Däckare och roliga böcker är inte min grej. Längtar tills jag får böckerna, tog snabbfrakt så ska ha dem på tisdag men antar att det blir onsdag bara för att man bor där man bor :P Suck!

Nanna sover, så nu ska jag njuta en stund av egentid innan det blir mer mys med henne. Det tokregnar ute så blir inte direkt att vara ute något. Svinkallt är det också då det blåser och bara är 12 plusgrader. Hemskt ändå, i juli! Mitt i sommarn!En riktig karl, i kilt med rött lockigt hår! Mums! ;)
 
 

Kommentera inlägget här :