Vilket under

publicerat i Allmänt;
Ja vilken vecka. Vart börjar man? Solsken, värme, bad i sjön varje eftermiddag, bad i poolen på dagarna. Lek med kompisar varje dag och en underbar samvaro för alla. Då man har var sitt hus så har det funkat så bra vid sovning och kvällarna. Denna backe är helt underbar. Knappt någon ohyra då det ofta blåser alldeles lagom hela tiden på grund av att det ligger lite högre upp. Så underbart! Det är som att alla bara insuper omgivingen och påpekade allt som är så fint med detta ställe. Barnen har sån frihet, vi föräldrar och morföräldrar har suttit på gräsmattan medan ungarna har lekt och donat för sig själva. In i lekstugan och lekt, sen ut igen för att ta en tur på lägdan och cykla lite för att sedan svalka av sig genom att plaska i poolen. Gå från ett hus till ett annat och dela på sina leksaker och medans prata om allt mellan himmel och jord. Det är nog det roligaste, att få lyssna på deras samtalsämnen.

Det är så häftigt att vi nyss var så små och lekte och levde livet här uppe, nu är det en ny generation som gör exakt likadant. Och innan det har det varit minst 2 två generationer till som levt och lekt här. Tillsammans, mår vi så gott. Vi firade mitt yngsta kusinbarn i fredags och då kom även farföräldrarna upp hit, så vi var en hel del människor uppe på backen då. Så mysigt!

Igår åkte kusinerna hem men då kom även min tremänning upp istället tillsammans med sin familj. De har en dotter som är jämngammal som Nanna och de två leker så bra. Samsas och förstår varandra så bra. Vi var även nere hos dem igårkväll och det är alltid lika roligt och härligt. Ofiltrerade samtal och man kan prata om både högt och lågt. Så viktigt och värdefullt! Imorgon slutar älskling sin beredskap och ska komma upp och hjälpa svågern med hans båt så kan vi njuta ute på sjön också framöver :)

 
Att se Nanna interagera med andra barn och sånna som hon ser upp till och verkligen tycker om och se lyckan i hennes och andras ögon när de leker är en obeskrivlig känsla. Att värna om relationer man har i sitt liv är så viktigt, för mig betyder släkt så otroligt mycket. Vi pratade om det jag och min tremänning, att det är vi som ser till att våra barn får en relation genom att umgås. Så viktigt. Älskade ungar!
 

Kommentera inlägget här :