Sjukstuga

publicerat i Allmänt;
Det har verkligen varit sjukstuga de senaste dagarna, jag vet inte men jag tror att Nanna redan började med snuva och sånt och var lite loj på fredagen. Men lördagen såg jag att hon hade feber och sen har det fortsatt så. Den har gått upp och ner, igår på morgonen så hade hon 37.3 och tänkte då att det var på väg att gå över men sen på eftermiddagen hade hon 37.9 igen. Kollade henne nyss och då hade hon 37.1 som hon brukar men snuvar som tusan och hostar liiite. 

Vi har ju varit hemma från förskolan nu i två dagar med andra ord, två inskolningsdagar. Det känns dock så skönt att det har gått så bra för Nanna så det inte gör något att hon är hemma. Skulle aldrig ha mage att lämna mitt sjuka barn på förskola eller skola, plågeri enligt mig. Hur kan man ens har rent samvete om man gör så, de har det ju nog så tufft hemma när de är sjuka. 

Hur som så är hon pigg idag, sover igen sig och vi fortsätter att mysa hemma idag. Snorig är hon men det kan hon ju vara länge, det är ju inte det där gröna hemska snoret tack å lov. Sorry för TMI haha. Imorgon klockan 9 ska hon lämnas, då ska hon även äta och sova där sen ska jag hämta henne när hon har vaknat. Tur det blir en lite mindre jobbig dag. Jag hoppas att hon får vara frisk ett tag nu framöver. Hatar när hon är sjuk! Det värsta jag vet!