Harmoniskt period

publicerat i Allmänt;
Nanna är inne i en harmonisk period, hon är lugn och glad och somnar bra. Sover bättre på nätterna också, men det har hänt bara under de senaste 2 nätterna. Så det har ju blivit nyligt. Hon har haft en period då hon vaknar på nätterna, låter till och så får man ropa "lägg dig ner och sova Nanna". Sammy ropade 7 gånger sista natten som hon var så där, han var inte så nöjd dagen efter. Det är oftast Sammy som får ropa, då hon av någon anledning vill komma över till vår säng om jag ropar. Vi vill helst, för allas skull sova i våra egna sängar. Hon sover så kasst om hon ska trängas med oss och vi sover jättedåligt också. Det är himla trångt i en 160´s säng. 

Hur som så känns det så himla bra att vi är i en bra fas just nu. Får se hur länge det håller i sig. Det är nog det som är mest spännande med föräldraskapet, att inget vara så speciellt länge, haha. Varken det som är dåligt, vilket är bra men inte heller det som är bra håller särskilt länge. Men så är det :) 

Nu ska vi dona lite tills vi ska lägga oss. Vi har blivit sämre på att lägga oss tidigt ikväll, vilket resulterar i att man är så jäkla trött. Har varit vidrigt trött denna vecka :/ Haha när jag hämtade Nanna på dagis i måndags hade hon en bagarmössa på sig. Den var så liten och satt så roligt, var tvungen att ta kort. Gladskiten vår!