Lördag

publicerat i Allmänt;
På lördag är det den årliga skotertävlingen i Backe. Vi går på den varje år, älskar det! Det är så spännande, det hinner hända så jäkla mycket på de korta banorna som det är och sen något år tillbaka så är det en norsk man med och han kör helt galet. 
Iaf så ska det förmodligen regna då och annars är det väl supermycket mygg så vi vill inte ta med piga. Så hon får va hemma med barnvakt, antingen moster eller mormor. Moster hade redan planerat att fråga om vi inte ville ut och äta något på kvällen nu i helgen så hon fick vara barnvakt. Haha, så sött! Hur som så känns det mysigt. Både att de får egentid tillsammans nu då moster snart flyttar men också att vi får lite tid själva och mysa på :) 
Skrutten, skruttfialisa! 
 

Äntligen

publicerat i Bröllop 1/10-16;
Har äntligen hittat den sorts bukett som jag vill ha på bröllopet. Det var rena ramat ödet då jag inte ens sökte på brudbuketter, konstigt va? Det måste vara för att jag vill ha den just så :) 
Vad tycker ni? Visst var den riktigt fin? Formad som ett hjärta och så mycket hängande och så, precis som jag vill ha den. Samt lite dova färger blandat med lite ljust :D Åh så fin! 
 

Bröllop

publicerat i Bröllop 1/10-16;

Idag ska jag och toastmadame till festlokalen för att checka in lite. Jag har beställt massa grejer som vi behöver för att fixa till dekorationen både i lokalen men också på borden. Det är så spännande. Jag ska även visa er idag klänningen som Nanna ska ha på sig, hon kommer att matcha älsk. Det är så spännande! ☺️

Där låg hon medan vi planerade i förrgår. Älskade lilla gryn