Not at home

publicerat i Allmänt;
Fortfarande, igår skulle Sammy riva badrummet till sent så vi stannade kvar så att han kunde väsnas så mycket han ville. Men så blev han för dålig så han rev ändå inte längre än till typ 17 så vi hade kunnat sova hemma igår. Ringde och kollade med honom idag så får se vad han säger sen när han har bestämt sig. 
 
Jag och Nanna har iaf träffat Emma idag, så mysigt! Det blev mysfika på Görans och surra ikapp då det var ett tag sedan vi träffades. Ett perfekt bevis på när det blir underbart och spontant :)Vi saknar ju pappa! :(
 

Examensarbete

publicerat i Allmänt;

= the work from hell! Herregud, om jag överlever detta halvår så klarar jag vad som helst. Sitter iaf på lärcentrum nu, vi var på skolan och gjorde en observation imorse och ska tillbaka dit efter lunch. Det är lite svårt dock då det är en del utan någon behörighet på lågstadiet. Det ger ju inte direkt en rättvis bild då det inte ligger någon utbildning bakom. Men förhoppningsvis ser vi olika saker ändå. 


Sen vid 15 ska jag hämta Nanna och hon lär väl va minst lika missnöjd med att fara hem som hon alltid är. Haha! Hon älskar verkligen dagis, vilket är bra men ibland hade det känts mysigt att få en unge som springer in i famnen på en haha. 


Lilla bebisplutt! Känns så länge sen samtidigt som det känns som igår! 

Livets ironi fortsätter

publicerat i Allmänt;

Ja vad ska man säga. Jag har fortfarande hes röst, Nannas näsa rinner lite och vi hostar lite båda två fortfarande men sover på nätterna iaf. Men nu då verkar Sammy ha åkt dit, IGEN, och hade feber idag och var väldigt energilös. Alltså jag orkar inte!!! Jag tänkte att jag packar ihop imorgon på eftermiddagen innan jag hämtar Nanna och åker hem med alla grejer innan och sover hemma igen men nu när han är sjuk igen! 


Orkar inte och har inte tid med att varken jag eller Nanna blir sjuka igen. Suck! Vi som har så mycket att göra! Och var tänkt att verkligen ha en helg med energitankning och bara vara tillsammans. Men nu kanske han spenderar den med att må piss istället?! Dubbelsuck! 

Vad är det som händer undrar jag och när ska livet komma i balans igen? Det är nog så jobbigt att det är en jäkla process att bada Nanna och duscha oss själva :( bara att hålla sig ren liksom med dagisbaciller och skit! Nä, orkar inte! Förlåt för världens mest nedrigaste och deppigaste inlägg. Ska sova, imorgon är det plugg hela dagen! Yay! 

Nanna med alla sina Babblarna 💕