Sena nätter

publicerat i Allmänt;

Jämt! Och jag som var på väg att lägga mig redan vid 10. Men så blev det inte dumt nog. Vi sover i Ormsjö inatt, får se om vi stannar kvar imorgon också. Jag blir alltid så lugn här, mår bra här! Nanna mår också otroligt gott här, hundarna lika så! Som det känns just nu så stannar vi :) men får se imorgon! 


Nanna sussar sött i sin säng vid fotänden av sängen jag sover i. Mamma kommer komma sen när hon har nattsuddat färdigt. Kommer sova gott inatt! 

Gårdagens läggning

publicerat i Allmänt;

Igår provade jag igen, det tog strax över 30 minuter. Hon var övertrött då vi varit i byn hos svärmor och Nannas gammelfarmor och hälsat på och sov inget i bilen på vägen hem. Men det gick ändå ganska bra, tog ju mindre tid så det är jag nöjd med. Hon sov dessutom andra natten i rad utan att vakna en enda gång vilket är ännu bättre. Att få sova hela natten utan uppvak är viktigt för mig, speciellt nu när det snart är dagis för Nanna och att hon ska orka och att jag ska orka plugga och prestera i mina examensarbeten. 


Nej, bättre och riktiga rutiner är viktigt. Men samtidigt är jag glad att man kan tumma på dem också ibland när det behövs. 
Paradiset Ormsjö

publicerat i Allmänt;

Nanna ligger ute på bron i vagnen och jag och mamma myser inne trots det fina vädret. Nanna lär nog vakna snart och då ska vi mysa ute. Vi ska fylla barnpoolen med varmt vatten så ska hon få plaska. Är så himla osäker när det kommer till solen, smörjer och har mig med ekologiska solkrämer och är supernoga med att ha något på henne huvud. Även om håret har börjar komma på henne huvud så är det otroligt ljust och ändå inte nog för att skydda. Jag är noga med att skydda mitt eget huvud liksom och då har jag hur mycket hår som helst. 


Så nu när hon ska få bada ute blir det i skuggan och med uv-dräkt. Skönt att hon sover de timmar som solen är starkast iaf. Gud vad hon har sovit förresten, hon är inne på 2,5 timme nu. Så skönt för henne, älskade lilla skrutt. 

Från i tisdags när vi var på lekland, så lycklig!