Mysig torsdag

publicerat i Allmänt;
Imorse vaknade vi och då var faster hos oss, hon kom hem till oss halv fem imorse då hon åkte in med svärmor för att kunna ta bussen vidare mot Östersund under förmiddagen. Hon åkte dit för att skriva teorin till körkortet, som hon klarade kan jag tillägga! Stort grattis till henne! :D 
Efter att de åkte så for jag och Nanna vidare till en relativt nyfunnen vän, så härligt att få träffas. Det är konstigt hur man bara känner att man klickar med vissa, trots att man inte känt varandra så länge. Barnen busade och lekte medan vi surrade och efter det åkte jag till kära mor för att plugga och Nanna för att sova. 
Blev storshopping på "stan" efter det, fattar inte hur vi gjorde men vi var ute på byn i säkert typ 2 timmar. Var först och lämnade mors lönespec, vidare mot apoteket för att sen gå på Ica. Nanna var utslut efter det men vägrade sova så hon var vaken till hon la sig för natten halv 8. Ibland är jag så övertygad om att hon inte behöver sova 2 gånger om dagen och ibland står jag fast vid att hon visst måste göra det. Orkar inte med mig själv ibland :P
Nu har jag filmat till kanalen en sväng, tankarna snurrar och då känns det bra att få ner dem. Lättare att få ner det på film då det blev nog så komplicerat i mitt huvud. Nu tänkte jag snart gå och sova, imorgon är det packa som gäller och sen drar vi till fjälls när mannen har kommit hem, så mysigt! 
Livet kan knappast gå fel med en groda i handen och en stövare i knät! :) Smågryn!
 
 
 

Åh, ångesten!

publicerat i Vloggar;
 

Måndag

publicerat i Allmänt;
Och vilken fin sådan :) Började dagen med att städa nedervåningen, först skulle jag bara plocka ihop och torka lite ytor men som vanligt när jag börjar så inser jag snabbt att det är lika bra att fortsätta så hela nedervåningen fick sig en omgång. Imorgon ska jag städa övervåningen samt putsa alla fönster på insidan iaf så får jag ta utsidan när de har sopat gatorna. Antar att det lär dröja med tanke på att det toksnöar ute nu. Är så himla, himla less på allt grus dock! 
Kring 11 så åkte jag och köpte lunch med en fin vän för att sedan hem igen där vi åt och surrade för att sedan ta en promenad i det härliga vädret. I eftermiddag så somnade Nanna i vagnen igen och solen sken så grymt mycket på altan så jag la mig i vår soffa på altan och sov en timme i den friska luften. Sååå härligt! 
Så dagen har verkligen innehållit en hel del och bara saker som har gjort att livet känns så sjukt härligt. En guldkant i vardagen ni vet :) Nanna sover just nu och jag tänkte plugga i en timme och sen se paradise hotel och ex on the beach innan läggdags. Måste lägga mig tidigare idag, somnade halv 2 inatt haha. Inge bra med tanke på att man vakna till en liten skrutt klockan 7. 
Så mysigt, somna till sol, frisk luft och sin dotters andetag!