Måndag

publicerat i Allmänt;
Och inte vilken måndag som helst, älsk kom hem inatt vid 4. Jag, Nanna och hundarna sov hos mina föräldrar för att inte bli väckt och för att låta honom sova ut i lugn och ro då han ska till sitt nya jobb idag. Imorgon börjar han jobba hemma, han måste förmodligen jobba någon vecka till på det andra jobbet då han kommer vara borta som vanligt minst 2 veckor nästa månad men sen kommer han äntligen att börja jobba hemma. SÅ konstigt. Han kommer komma hem efter 16 VARJE dag, förstår ni?! Så underbart efter att han har varit ifrån mig så mycket i 7 hela år!
 

Mycket som händer

publicerat i Allmänt;
Ja, Nanna har utvecklats som tusan denna vecka. Hon ålar som aldrig förr och det går snabbt för henne. Hon ställer sig mer och mer på alla fyra så det kanske lossnar snart också. Hon har dessutom börjat vända sig i sängen, vilket är både på gott och ont. Det är ju roligt att hon lägger sig och kan röra sig som hon vill men samtidigt har det gjort att det är så otroligt svårt att lägga henne nu.
Ikväll gick det förvånansvärt bra men om hon vaknar kommer hon förmodligen att vara väldigt ledsen och arg. Suck! 
 

Konstiga tider

publicerat i Allmänt;
Idag blev det konstiga tider för Nanna. Vi gick inte och la oss förrän klockan 2 inatt vilket gjorde att vi var väldigt trött imorse så Nanna fick nog en liten nap kring 9 då hon egentligen brukar kliva upp. Sen åkte vi och fikade på Görans vid 11 då hon egentligen brukar sova så hon somnade inte förrän kring 12. 
Kanske är dumt att hänga upp sig på vissa tider men det jobbiga blir att hon är vaken så länge ikväll. Då vi kanske egentligen skulle vilja ha lite tid för oss själva för att se t.ex. se serier osv så här kvällen innan älsk åker på jobb. Men vi får se hur det går ikväll ;D 
Igår snöade det, riktig julsnöade. Ni vet, så där fint singlande snöflingor. Så mysigt! Idag är marken fortfarande lite vit, så mysigt!