Naglar

publicerat i Allmänt;
Ååååh, har fått så fina naglar. Älskar dem verkligen, när jag har fixade naglar så känner jag mig så himla fin. Av någon anledning så spelar mina händer och naglar så stor roll. 
Det blev ganska sent på hotellet, men nu är allt klart. Tänkte att jag tidsinställer ett inlägg till imorgon så att ni får se hur dukningen blev, är så otroligt nöjd. Men lägger inte ut tidigare då det är folk som läser bloggen och som ska komma på bröllopet, haha. Annars så hörs vi imorgon. Vi ska njuta ikväll, på tu man hand och försöka andas sen försöka sova. Får se hur bra det går. Imorgon vid 9 hämtar min pappa mig och så åker jag hem till dem för att fixa mig. Sen åker jag till kyrkan för att träffa min blivande man för första gången i klänning och allt :)
 

Busy day

publicerat i Bröllop 1/10-16;
 En dag med mycket att göra, än så länge har vi repeterat i kyrkan inför imorgon. Nu om mindre än en timme ska jag göra naglarna, ska leta inspirationsbilder för att visa hur jag vill ha det. Sen ska vi hämta ut tårtorna och sen ska vi åka på hotellet för att dekorera. SEN ska vi bara åka hem och mysa och försöka ta det lugnt. Vi ska träna valsen och sen ska jag skriva mitt tal på ett papper så jag kan smygtitta under tiden. 
Våra ringar :D
 

Stor och liten

publicerat i Allmänt;
Vi åkte på stor och liten idag, det var typ 7 vuxna och 11 barn där och Nanna ÄLSKAR att gå på dessa träffar. Hon är så nöjd hela tiden, trots att hon inte slutet var väldigt trött och hungrig. Det är så härligt också att få komma ut och prata med andra föräldrar som är inne i samma period i livet som en själv :) 
Nu när vi hemma, Nanna somnade direkt och sover än, hon är inne på 1 1/2 timme kanske. Jag hör henne snarka i babyvakten, haha. Lilla älsklingen! Ikväll kommer kärleken hem och jag måste iväg en sväng ikväll och ska även hämta lite saker runt om i samhället, bland annat en potta och en lära gå vagn! :) Nanna skulle nog älska vagnen inom en snar framtid. 
Sen ska mamma och jag fixa det sista på festprogrammet och sen åker vi hem igen. Imorgon ska jag fixa mina fransar och sen på fredag ska jag fixa mina naglar och sen på lördag smäller det! :D 
Gud vad jag älskar denna bild, den återspeglar verkligen hennes personlighet! :D