Tisdag

publicerat i Allmänt;
Inbjudningskorten till dopet är utskickat, känns skönt. Ska bli roligt att hon får en egen dag där alla kommer att vara där för hennes skull :) Så magiskt. 
Ikväll har vi grillat och ätit ute på altanen. Piga vaknade men precis då var extrafamiljen hos oss då svärfar skulle träna så svärmor och faster hade piga en stund. Sen följde vi med dem ut till älsk´s moster och drack kaffe. Efter det var jag ute och "postade" inbjudningarna till de jag kunde här på byn och sen får vi lämna resten personligen till resten förutom de som har haft frimärken på sig :) 
 
 
 
 

Mys!

publicerat i Allmänt;
Det är så varmt ute. Piga somnade igen vid 14 och sover än, så vi sitter ute på altanen och har precis ätit en mjukglass. Så härligt! Nu fattas bara en altandörr :) 


Tisdag

publicerat i Allmänt;
Och solen skiner, det är 20+ i luften, jisses. Det påminner oss om hur hemskt det är här hemma varje sommar. Det var 27 grader i pigas säng igårkväll, det är för varmt. Så i år ska vi satsa på en AC på övervåningen, det funkar inte annars. Jag håller på att dö varje sommar i detta hus :/ 
Igår fick gumman en supersöt vit igelkott (mjukisdjur) och Doddo från Babblarna. Hon älskar dem, spelar nästan ingen roll hur ledsen hon är så får alltid Babblarna henne att bli glad :D