Fina naglar

publicerat i Allmänt;
Jag har ju inte blivit bortskämd med varken långa och starka naglar eller långa och fina ögonfransar. Så trist då jag verkligen känner mig fin med båda sakerna. Lite ytligt sådär men alla har väl något som gör att de kan känna sig extra fin. 

Jag har sagt det att när jag väl börjar jobba så ska jag unna mig naglar varje månad. Jag har ju inga andra laster i livet som att röka, snusa eller ens spenderar pengar på alkohol varje vecka eller månad ens. Tänk vad rökare och snusare lägger på snus varje månad? Det kostar också, jag har två föräldrar som röker och jag vet hur mycket pengar som går åt till det. Så då tänker jag att det även om det är mycket pengar på nagelfix så är det värt det. Slipper ju dessutom köpa nagellack och allt annat som man köper annars. Har så otroligt fina naglar nu, älskar dom! Och har redan sparat bilder på flera andra set jag ska göra 

(null)

(null)

Så ser de ut i olika ljus ☺️ nu ska jag ut och skruva ihop sista stolen av utemöblerna. Det blev så himla bra. Ska visa en bild sen ☺️

Fina ljusa kläder

publicerat i Allmänt;
Är något jag verkligen älskar. Pastellfärger och vita kläder. Men jag hatar verkligen fläckar. Egentligen skulle Nanna bara haft på sig svarta kläder 😅 men det är ju inte så fint. Nu fick jag hem lite jackor och sockar till Nanna igår, kunde inte hålla mig så köpte en gul och en ljusrosa. Båda i pastelliga färger. Såååå fina! Fanns inte så många mörka färger heller så egentligen hade jag inte så mycket val. Får se hur de håller sig under sommarn. Fläckar blir det ju såklart på kläder ändå, framför allt på barnkläder. Men vi vuxna är ju noga med att inte spilla och få fläckar på våra när vi äter så jag är noga med det också  när det kommer till Nanna. Haklapp eller ta av de gånger som man inte har haklapp. För vissa fläckar går fasen inte bort, än vad man provar med. Typ fettfläckar, tomat eller ja, allt rött och banan är ju helt omöjligt. 

Känns så jäkla tråkigt att köpa en massa kläder som sen får fläckar som inte går bort. Speciellt då älskling inte direkt älskar att köpa kläder till Nanna och det oftast blir jag som gör det 😅 aja, har börjat att få ihop hennes sommargarderob nu. Saknas lite skor, sandaler och vardagsskor. Gillar Kavat men de är lite dyra. Vad jag längtar till man har jobb och man inte behöver tänka lika mycket på ekonomin som man gör nu. 

(null)Utemöbler

publicerat i Allmänt;
Förra året fick jag utemöbler i födelsedagspresent av älskling. Vi hade letat ett bra tag men haft så svårt att hitta. Jag vill ha positionsstolar och ett bord som man kan bygga på eller som det är klaffar på. Det är ju så jäkla dyrt också med utemöbler men vi hittade några relativt billiga på Ikea så vi åkte dit och skulle köpa dem. De gick nämligen inte att beställa online. Men då var bordet slut. Så jäkla typiskt! De kom inte heller in i lagret på resten av sommaren så nu såg jag att de gjorde reklam för dessa igen så jag gick in och beställde bord och två stolar till med dynor nu faktiskt. 2700kr gick det på vilket jag inte tycker är så farligt alls, bara dynor i sig brukar ju vara svindyra. Tror jag betalade 900kr bara för dynorna till hammocken. Så nu ska vi kunna njuta på altanen i sommar, och rymmar många och kunna bygga ut och rymmas ännu fler. Det jag saknar nu är bara en låda för dynor, så man snabbt kan plocka ner dem i en sån och som dessutom kan fungera som pall att sitta på också. Vår altan börjar bli mysig och bra :)