Ännu en vlogg

publicerat i Allmänt;
Snart kommer det upp ännu en vlogg, som är från idag. Inget speciellt som hände idag men fick hem ett paket från Next och detta visar jag upp :) Så gå in på kanalen för att kunna se och glöm inte att prenumerera för att inte missa kommande videos. För att hitta kanalen så går ni in här: Familjen Lillfjäll!
 
Vår första video :) 

Torsdagen

publicerat i Allmänt;
Så var torsdagen slut. Eller ja, snart men jag räknar att dagen är slut när Nanna sover av någon konstig anledning. Dagen idag har varit riktigt bra. Det har varit en lugn dag och solig dag. Solen gör så himla himla mycket och vi passade på att vara ute och njuta av den. Nu sover Nanna som sagt och jag tänkte plugga lite tror jag, se lite Greys och sen sova. Måste lägga mig tidigt ikväll, passa på då Nanna somnade tidigare än vanligt :) 
Hahah alltså kolla, jag fick dit en rosett och den satt ändå relativt bra. Hon har så otroligt fint hår, alltså tunt och ljust. Hon har inte mitt hårsvall kan jag ju säga, inte än iaf men det kanske kommer. Den där rosetten sätter man fast med kardborre men det tog inte lång tid och behövde inte så himla mycket kraft för Nanna att ta bort den. Sötonge!
 

Första videobloggen

publicerat i Vloggar;
Just i detta nu så bearbetas videon, så snart kommer den absolut första vloggen upp. Funderar på om jag direkt sen ska redigera videon jag spelade in under Nannas första skotertur. Får se. 
Men ni måste ju kolla in den, prenumerera gärna för att inte missa andra vloggar som kommer att komma upp. Och hjälp mig gärna med frågan i videon, jag är lite rådlös. 
Så spännande, samtidigt som det är sjukt läskigt. Men det är ju något jag vill, något som jag och älsk har pratat om som vi båda skulle vilja göra. Därför döpte jag kanalen till Familjen Lillfjäll, jag hoppas att ni vill följa mig där :D 
Här hittar ni vår kanal :D Familjen Lillfjäll