Harmoniskt period

publicerat i Allmänt;
Nanna är inne i en harmonisk period, hon är lugn och glad och somnar bra. Sover bättre på nätterna också, men det har hänt bara under de senaste 2 nätterna. Så det har ju blivit nyligt. Hon har haft en period då hon vaknar på nätterna, låter till och så får man ropa "lägg dig ner och sova Nanna". Sammy ropade 7 gånger sista natten som hon var så där, han var inte så nöjd dagen efter. Det är oftast Sammy som får ropa, då hon av någon anledning vill komma över till vår säng om jag ropar. Vi vill helst, för allas skull sova i våra egna sängar. Hon sover så kasst om hon ska trängas med oss och vi sover jättedåligt också. Det är himla trångt i en 160´s säng. 

Hur som så känns det så himla bra att vi är i en bra fas just nu. Får se hur länge det håller i sig. Det är nog det som är mest spännande med föräldraskapet, att inget vara så speciellt länge, haha. Varken det som är dåligt, vilket är bra men inte heller det som är bra håller särskilt länge. Men så är det :) 

Nu ska vi dona lite tills vi ska lägga oss. Vi har blivit sämre på att lägga oss tidigt ikväll, vilket resulterar i att man är så jäkla trött. Har varit vidrigt trött denna vecka :/ Haha när jag hämtade Nanna på dagis i måndags hade hon en bagarmössa på sig. Den var så liten och satt så roligt, var tvungen att ta kort. Gladskiten vår!
 

Nattat barn

publicerat i Allmänt;

Nanna är nattad, jag ska se farmen och sen ska jag sova. Ska packa ihop Nannas sista grejer imorgon då de ska upp till stugan i Borga. Innan Nanna somnade sa hon Borga och skrattade, sötnos! Hon tog även på sig sina skor ikväll för att hon var redo redan ikväll på att åka.

Jag tänkte att jag packar så Sammy slipper imorgon. Det verkar som att det är nog så stressigt ändå imorgon. Sen är det vissa saker som inte går att packa ikväll. Usch kommer sakna henne, känner mig alltid halv utan henne. Det räcker liksom med att vara borta på praktiken. Men det känns ändå roligt att hon får kvalitetstid med sin pappa och hans familj och släkt. Det mår hon gott av! 

Imorgon blir det inget särskilt för oss iaf, syster ville på Avion. Får se om bror följer med dit också. Sen blir det nog mys i lägenheten. Lördag ska vi äta ute allihop och hitta på något under dagen. Sen blir det bio för mig och syster. Får se vad vi gör efter bion. Hoppas och tror att bion är superbra. Har hört så bra om den faktiskt! Hoppas också att det är svinbra Soundtrack, första filmens soundtrack var så jäkla bra. Andra filmen gjorde mig besviken så jag hoppas på en förbättring till denna gång. 

(null)

Kommer att sakna dessa två ihelgen. Så mycket! Helgerna är så värdefulla när det kommer till att få umgås. 


Avdamma gamla saker

publicerat i Allmänt;
Jag har dammat av mitt gamla aktivitetsarmband. Före detta hade jag ett från Jawbone men det gick sönder konstant, samma var det för kusins armband av samma märke. Tyckte verkligen om det, det var litet och nätt och hade en bra app. Men blev tokig på att vara tvungen att skicka in det hela tiden så då blev det istället ett från Fitbit. Den är ganska klumpig men gillar det här att kunna se hur jag har sovit, hur många steg och aktiva minuter man har under en dag osv. Fitbit har väldigt bra app faktiskt också, med challanges och sånt som man kan vara med på. Nej jag gillar den, näst efter Jawbone då. 


Bildkälla: teknikmagasinet

Nanna sover och älskling är och duschar. Skulle också behöva duscha men jag vet inte om jag ids. Det är så jäkla jobbigt att åka iväg för att duscha. Och speciellt då det oftast blir efter Nannas läggning. Jag hinner bli så trött, och då måste man ut med bilen och åka antingen hem till mor och far eller till brandstationen. Usch, det blir sånt projekt varje gång. Nanna var någorlunda nöjd över att få bada idag, det var iaf inte värre än vanligt. Men nu är hon ren och fin och ligger i en ny mjuk pyjamas och sover gott. Snart ska jag också lägga mig. Jag längtar!