Nattat barn

publicerat i Allmänt;

Nanna är nattad, jag ska se farmen och sen ska jag sova. Ska packa ihop Nannas sista grejer imorgon då de ska upp till stugan i Borga. Innan Nanna somnade sa hon Borga och skrattade, sötnos! Hon tog även på sig sina skor ikväll för att hon var redo redan ikväll på att åka.

Jag tänkte att jag packar så Sammy slipper imorgon. Det verkar som att det är nog så stressigt ändå imorgon. Sen är det vissa saker som inte går att packa ikväll. Usch kommer sakna henne, känner mig alltid halv utan henne. Det räcker liksom med att vara borta på praktiken. Men det känns ändå roligt att hon får kvalitetstid med sin pappa och hans familj och släkt. Det mår hon gott av! 

Imorgon blir det inget särskilt för oss iaf, syster ville på Avion. Får se om bror följer med dit också. Sen blir det nog mys i lägenheten. Lördag ska vi äta ute allihop och hitta på något under dagen. Sen blir det bio för mig och syster. Får se vad vi gör efter bion. Hoppas och tror att bion är superbra. Har hört så bra om den faktiskt! Hoppas också att det är svinbra Soundtrack, första filmens soundtrack var så jäkla bra. Andra filmen gjorde mig besviken så jag hoppas på en förbättring till denna gång. 

(null)

Kommer att sakna dessa två ihelgen. Så mycket! Helgerna är så värdefulla när det kommer till att få umgås. 


Avdamma gamla saker

publicerat i Allmänt;
Jag har dammat av mitt gamla aktivitetsarmband. Före detta hade jag ett från Jawbone men det gick sönder konstant, samma var det för kusins armband av samma märke. Tyckte verkligen om det, det var litet och nätt och hade en bra app. Men blev tokig på att vara tvungen att skicka in det hela tiden så då blev det istället ett från Fitbit. Den är ganska klumpig men gillar det här att kunna se hur jag har sovit, hur många steg och aktiva minuter man har under en dag osv. Fitbit har väldigt bra app faktiskt också, med challanges och sånt som man kan vara med på. Nej jag gillar den, näst efter Jawbone då. 


Bildkälla: teknikmagasinet

Nanna sover och älskling är och duschar. Skulle också behöva duscha men jag vet inte om jag ids. Det är så jäkla jobbigt att åka iväg för att duscha. Och speciellt då det oftast blir efter Nannas läggning. Jag hinner bli så trött, och då måste man ut med bilen och åka antingen hem till mor och far eller till brandstationen. Usch, det blir sånt projekt varje gång. Nanna var någorlunda nöjd över att få bada idag, det var iaf inte värre än vanligt. Men nu är hon ren och fin och ligger i en ny mjuk pyjamas och sover gott. Snart ska jag också lägga mig. Jag längtar!
 

Sjuk!

publicerat i Allmänt;
Japp, jag har åkt dit igen. Känns för jävligt om man ska vara helt ärlig. Nanna är hemma med mig men det är då aboslut ingen fara då hon är så lugn. Hon leker mesta dels själv med sina dockar eller kök och är så nöjd. Hon är lite snuvig och trött så jag tror inte att det har gjort något att hon har varit hemma. Vi blir hemma imorgon också, mår fortfarande inte bra. 

Annars har det gått i snigelfart idag. Så skönt att vi hade rester så man slapp laga mat. Är skönt att det snart är kväll så man får gå och lägga sig. Haha. Sjukt egentligen. Men är så slut. Älsklingen kom hem och la sig på soffan direkt utan att äta något ens och har legat där nu i snart 1 1/2 timme. Undra om det är något på G i hans kropp också... suck! Huvudsaken Nanna håller sig frisk så är jag nöjd. Att vi är sjuk spelar mindre roll. Nu ska jag göra i ordning för läggning av Nanna sen. Blir ett bad innan i diskhon, nöden har ingen lag.