Vår lillstora två-åring

publicerat i Allmänt;
Helt sjukt, Nanna fyllde två år i fredags. Eftersom den dagen är lite knepig att fira henne på så bestämde vi att det blev på en söndag istället, imorgon rättare sagt. Så jag har bakat bullar idag, fixat en av två tårtor och ska fixa resten imorgon. Vi städade övervåningen igår och ska städa färdigt nere imorgon och hämta smörgåstårta och fixa det sista. Sen kommer det en massa människor som är så viktiga i Nannas liv, som vi är så tacksam över att hon har. De som är hennes rötter, som hon kan lita på alltid. En så fin dag på många sätt. 

Det var så kul i fredags då man upprepade flera gånger att hon fyllde år, haha. Hon var helt novis och svarade alltid med något helt annat som hon höll på att leka med. Tycker det är så roligt, om några år kommer längtan börja redan när det är typ 6 månader kvar, haha. 

Nej, nu ska jag lägga mig snart så man orkar upp tidigt imorgon så man hinner med allt. Det är verkligen något mäktigt att få fira sitt barns födelsedag. Inte för presenter eller att man har kalas utan för att den dagen symboliserar den dagen som vi fick äran att bli föräldrar till den mest fantastiska människan på jorden. Den 23 mars 2016 började våra liv och jag inte förstå vad man levde för innan. Nanna är meningen med livet, fy vad jag är tacksam för henne! Vårt solsken, vår älskade dotter!

 

Lördag 17 mars

publicerat i Allmänt;
Jag la Nanna tidigare så hon hinner sova lite innan fisketävlingen. Sammy är och köper lite grejer till tävlingen och Nanna har redan underställ så ska bara hoppa in i overallen. Sen åker vi till sjön med hopp om att vinna och med hopp om att Nanna ska få se en fisk ☺️ hon fick höra av Roger igår att hon skulle få träffa Selma och Svea så det har hon upprepat 100 gånger sen igår, haha. Älskar verkligen att få leka med andra barn. 

Sen vet jag inte vad vi gör. Är helt öppet. Denna helg har aldrig varit så oplanerad eller att vi någonsin haft så svårt att bestämma oss som nu. Sammy har velat fram och tillbaka också. Blir tokiga på oss! 

(null)

Vilken dag

publicerat i Allmänt;
Dagen har gått riktigt fort, det har varit lite stökigt men ändå över förväntan :) Och imorgon är det fredag så det känns bra. Jag velar dock som fasen, Sammy ska köra skoter i Borga. Eller ja, eventuellt, då det verkar som att det inte är så många som ska köra som han brukar köra med. Vi var ju tänkt att fiska från början och jag är sugen på att göra det ändå och att Nanna ska få va med och fiska i år. Kanske vinna barnklassen eller så. Men då vill man ju till Borga också. Velar-Cilla som vanligt. Blir galen på mig själv. 

Nanna sover, somnade på en gång som vanligt numera. Vi var och hälsade på gammelfarfar, Sammys farfar idag efter dagis så hon var utslut alltså. Men så nöjd. Hon minns honom och pratade med honom som tusan. Hon verkar ha ett bra minne, iofs var det inte jättelänge sen men ändå ett litet tag :) Nu blir det lite Riverdale, en ny serie jag har börjat följa. Fick bort lite skolarbete idag så jag kan med gott samvete bara sitta och mysa ett tag nu innan läggdags :)