Lördag 17 mars

publicerat i Allmänt;
Jag la Nanna tidigare så hon hinner sova lite innan fisketävlingen. Sammy är och köper lite grejer till tävlingen och Nanna har redan underställ så ska bara hoppa in i overallen. Sen åker vi till sjön med hopp om att vinna och med hopp om att Nanna ska få se en fisk ☺️ hon fick höra av Roger igår att hon skulle få träffa Selma och Svea så det har hon upprepat 100 gånger sen igår, haha. Älskar verkligen att få leka med andra barn. 

Sen vet jag inte vad vi gör. Är helt öppet. Denna helg har aldrig varit så oplanerad eller att vi någonsin haft så svårt att bestämma oss som nu. Sammy har velat fram och tillbaka också. Blir tokiga på oss! 

(null)

Vilken dag

publicerat i Allmänt;
Dagen har gått riktigt fort, det har varit lite stökigt men ändå över förväntan :) Och imorgon är det fredag så det känns bra. Jag velar dock som fasen, Sammy ska köra skoter i Borga. Eller ja, eventuellt, då det verkar som att det inte är så många som ska köra som han brukar köra med. Vi var ju tänkt att fiska från början och jag är sugen på att göra det ändå och att Nanna ska få va med och fiska i år. Kanske vinna barnklassen eller så. Men då vill man ju till Borga också. Velar-Cilla som vanligt. Blir galen på mig själv. 

Nanna sover, somnade på en gång som vanligt numera. Vi var och hälsade på gammelfarfar, Sammys farfar idag efter dagis så hon var utslut alltså. Men så nöjd. Hon minns honom och pratade med honom som tusan. Hon verkar ha ett bra minne, iofs var det inte jättelänge sen men ändå ett litet tag :) Nu blir det lite Riverdale, en ny serie jag har börjat följa. Fick bort lite skolarbete idag så jag kan med gott samvete bara sitta och mysa ett tag nu innan läggdags :) 

 
 Onsdag och tung dag

publicerat i Allmänt;
Det har varit en ganska tung dag idag faktiskt, var helt slut i huvudet när dagen var slut. Nu har Nanna somnat, Sammy är på utryckning och har varit i några timmar och jag har slängt in näst sista tvätten för att sen ha tömt tvättstugan äntligen. Det tar tid och det blir mycket tvätt. Mycket sängkläder då man är lite överallt och sover på olika ställen, Nannas dagiskläder och massa mattor som Ludde kräks på och diverse annat. Men nu ser man golvet igen, skönt. 

Nu blir det farmen, lite plugg, hoppas att älsk kommer hem snart och sen blir det sängen. Ännu en dag imorgon, efter tisdagen blir det dock bättre dagar faktiskt. Dagarna rullar på och när veckan är slut så har man knappt hunnit med.