Fruktbegär

publicerat i Allmänt;
Jag är heeeeelt beroende av frukt. Som jag skrev tidigare, så är kiwi en stor favorit men det är helt sjukt hur en fruktsallad lockar 1000 gånger mer än chokladkakan i skafferiet. Det är så himla, himla gott. 
Igår buffade det runt i magen så mycket och det syntes så otroligt tydligt. Jag fick det på film tidigare under dagen men det var inget mot vad det syntes utanpå magen på kvällen strax innan jag skulle sova. Det är så ofantligt mysigt, många gånger kan jag hellre ligga och titta på magen istället för på tvn, haha. 
Mysmage i veckan 25

publicerat i Allmänt;
Magen var verkligen en mysmage nu imorse. Den var en sån där perfekt gravidmage, om ni förstår! haha. Första morgonen som jag vaknade av att bebis sparkade, eller sparka och sparka, hon bökade runt. Det var precis som att hon kullrade runt där inne. Det märks att det blir mindre och mindre plats för nu känner jag hon på flera ställen samtidigt. Så mysigt!
Idag är det skyltsöndag, ska ta lite bilder så att ni ska få se hur mysigt det är. Det är verkligen något underbart! Nästa år då går vi med vagn och myser runt, ännu mer underbart! 
 

Sammandragning/förvärkar

publicerat i Graviditeten;
Om i fredags, det gjorde så ont! Men magen blev aldrig hård, vilket jag tycker är konstigt men det kanske inte är konstigt eller ovanligt? Jag låg i säkert 1 1/2 timme. Tog dock alvedon och efter det lättade det men det var otroligt obehagligt. Smärtan men också trycket neråt. 
Det som är mest jobbigt är att man känner sig i vägen, vem ska man ringa för rådgivning då vi inte har någon barnmorska på kvällarna här och närmaste förlossningsställe är 15 mil bort. Det gör att man känner sig lite otrygg faktiskt många gånger. Det är svårt att bara åka in för en koll eller så :/ speciellt när det är sent och helg. Vi har inte ens sjukvård på helgerna även om det är på väg tillbaka snart hoppas jag. Västerbottens landsting tog bort vår sjukvård och det känns inte bra som gravid eller i framtiden för vårt barn :/ men men. Inget på lördagen eller idag hittills.
Antar att det kan vara stress eller annat, roligt var det då verkligen inte och bebis får inte komma ut än och ska gotta sig i magen i många många fler veckor.