Dagarna som flyger förbi!

publicerat i Allmänt;
Idag har det verkligen gått i raketfart. Fattar inte vart tiden tar vägen, det är helt sjukt. Ändå har vi inte gjort något särskilt idag förutom att bara ha varit. Men det har varit världens skitväder ändå så man har liksom velat stanna inomhus. Det är en sån skillnad mot när solen skiner och man verkligen vill ut, längtar tills Nanna börjar gå så man kan va ute och tulta på lite på gården :) 

Förresten, det leder mig till hennes utveckling idag. När man säger "Å stå Nanna" så släpper hon taget och står hur stabilt som helst. Sen ser hon hur glad vi blir av att hon står och då lyser hon upp som en sol och klappar händerna åt sig själv. Älskade unge! Ska försöka få det på film imorgon :D Vi ska även ha en playdate med två andra mammor och deras 3 barn :D Mysigt! Oroar mig dock inför bilkörningen om de inte har fått bort snön på vägen! Återstår att se!


Det har verkligen snöat hela dagen idag, det har nog kommit mer snö på denna vecka än vad det har gjort på hela vintern. Helt sjukt! 
 
 

Tisdag diary

publicerat i Allmänt;
Idag blir det nog en lugn dag som alla andra dagar då vi bara är hemma. Om jag inte ska åka och hälsa på någon men vet inte riktigt än. Imorgon blir det iaf ut och hälsa på min barndomsvän som har tvillingarna. Jag och en annan tjej ska åka dit med våra små. Det är vid sådana tillfällen som jag verkligen tankar energi, det är så himla mysigt! 

Aja, får se vad dagen idag har ett erbjuda. Med en underbaring här hemma så kan nästan vad som helst hända :D 


Det var så gulligt för någon natt sedan då älsk skulle natta Nanna. Undrade om hon krånglade då det tog sådan tid men när jag kollar på kameran så har han också somnat. Så gulligt!
 

Önskelista Nanna 1 år!

publicerat i Lillpiga Nanna;
Uppdate på födelsedagsfronten. Det känns så hemskt att liksom skriva ut så här precis som att man kräver men så är det inte alls. Mest för att folk har frågat så himla mycket, så vägledning för de som VILL köpa. Men allas närvaro är det enda viktiga! Men uppdaterar nu då jag vet på ett ungefär iaf. 

En docksäng och dockvagn ska hon få, den där stjärnan som finns i detta inlägg samt sköldpaddan med stjärnhimmel. Det är vad jag vet hittills. Sen ska hon även få detta av oss, klicka på namnet på sakerna så kommer ni till länkarna. Laugh and learn Puppy och Play and leard aktivitetsflodhäst

---------

 Nannas önskelista, som sagt, det är lite grejer men det är för att ge en hint om förslag till saker som hon gillar att leka med :) Sen kanske ni får ha lite kommunikation :) Jag har tagit ner bilder och länkar den hemsida där den är som billigast och/eller är på kampanjpris :) Tryck på texten under bilden för att komma till sidan. 


Redbox pop-up farm animals, finns här för 199 kr.