Så jävla skönt

publicerat i Allmänt;
Jag ser så mycket fram emot om typ 30 dagar. Vi har äntligen köpt en ny säng, en 210. Vi kommer knappt att märka av Nanna när hon kommer över på nätterna då. Som det är nu så ligger vi och trängs när hon kommer över och båda sover så kasst att det inte är sant. Sen är det en mjuk sänggavel, den vi har nu är av trä och vi ser mycket tv i sovrummet på kvällarna och film på helgerna efter att Nanna har somnat, så nu kommer det bli så mycket härligare.

Jag och syster var till Vilhelmina på Mio idag också efter jobbet och då köpte jag två hotellkuddar också, alltså två stora kuddar. Det fanns ännu större som jag var mer sugen på först men tror inte att de skulle va så mysiga att sova med faktiskt. 

 
Bilden är lånad från Mios hemsida. Den är så fin, i en lite mörkare grå färg. Kommer bli så skönt att få ligga och sova bra. Om den är för mjuk för Sammy så får vi köpa till ett madrasskydd i memoryfoam. Han sover så grymt mycket bättre på en sån kudde. Han klagar inte på ont i ryggen på samma sätt. Det stora kuddarna som ligger i sängen på bilden är sånna där hotellkuddar. Gud, vår säng kommer bli en fristad! 

Kommentera inlägget här :